Vi är glada att många elever har sökt till oss till läsåret 17/18 och vi söker nu nya lärare till S:ta Ragnhildgymnasiet

Behörig lärare i Svenska och Engelska

Tjänsten i Svenska/Engelska omfattar 80-100 % och är en tillsvidareanställning med start i augusti 2017. Vi söker dig som är behörig i svenska och engelska . Tidigare erfarenhet av undervisning på gymnasienivå är önskvärd. Du kommer att vara mentor i åk 3. Meriterande om du har SVA och /eller specialpedagogisk utbildning.

Länk till Platsbanken

För jobbet gäller att:

Vi söker en person som är strukturerad, driven och trivs med ett arbete som ställer krav på samarbetsförmåga och förmåga att ta självständiga beslut. Du vill bidra till hela skolans verksamhet och utveckling och vill arbeta i team. Dessutom får du tillfälle att delta i resor som ingår i skolans internationella profil. Vi värdesätter kvalitéer som mångfald, jämn könsfördelning och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Kort om skolan

S:ta Ragnhildgymnasiet är en friskola med Internationell profil. Vi är en fristående skola och det som driver oss är att skapa en skola med hög kvalitet där lärare och elever trivs. Skolans elever är studiemotiverade och har ambitionen att fortsätta sina studier på Universitet/Högskola. Ingen vinst tas ut från skolan. Skolan ligger i en fin miljö med närhet till vatten och pendeltåget är bara några steg bort. På skolan finns många erfarna och hjälpande kollegor som kommer se till att du kommer att trivas. Välkommen att söka till oss.

Ansök till tjänsterna senast 30 juni. Maila till gunilla.ullbrand@ragnhild.com eller ring till skolans växel 08-554 23100.