Vi söker 2 lärare i matte/fysik med start i augusti 2019

Nya lärare i matte/fysik

Vi söker två nya lärare i matte/fysik. De två tjänsterna är 100% och är tillsvidareanställningar med start i augusti 2019. Vi söker dig som är behörig i Matematik-Fysik. En av de två tjänsterna kan vara Matematik 100 %. Tidigare erfarenhet av undervisning på gymnasienivå är önskvärd. Mentorsskap ingår i tjänsten.

Länk till Platsbanken

Om dig:

Vi söker en person som är strukturerad, driven och trivs med ett arbete som ställer krav på samarbetsförmåga och förmåga att ta självständiga beslut. Du vill bidra till hela skolans funktion och utveckling och vill arbeta i team. Vi värdesätter kvaliteter som mångfald, jämn könsfördelning och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Din profil

Utbildning

Krav

  • Pedagogik och lärarutbildning
  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Kompetenser

  • Lärarlegitimation (Krav)

Arbetslivserfarenhet

  • Lärare i gymnasiet:1-2 års erfarenhet

Kort om skolan

S:ta Ragnhildgymnasiet är en friskola med Internationell profil. Vi är en fristående skola och det som driver oss är att skapa en skola med hög kvalitet där lärare och elever trivs. Skolans elever är studiemotiverade och har ambitionen att fortsätta sina studier på Universitet/Högskola. Ingen vinst tas ut från skolan. Skolan ligger i en fin miljö med närhet till vatten och pendeltåget är bara några steg bort. På skolan finns många erfarna och hjälpande kollegor som kommer se till att du kommer att trivas. Intervjuer sker löpande. Ansök därför så snart som möjligt. Välkommen att söka till oss.

Sök jobbet senast 26 maj 2019. Maila till gunilla.ullbrand@ragnhild.com eller ring till skolans växel 08-554 231 00.