Hardkår Elevkår

Skolan har en stark och aktiv elevkår med flera utskott. De ordnar regelbundna aktiviteter för skolans elever, bla Stardagen, vinterfriluftsdag, fotbollsturnering och mycket annat. Elevkåren heter Hardkår Elevkår och ordförande träffar Rektor Gunilla där de tar upp vad som händer och följer upp frågor som har kommit upp tidigare.

Länk för att bli medlem i S:ta Ragnhildselevkår

Till anmälan

Idrottsutskottet

Idrottsutskottet anordnar allt som har med idrott att göra. Just nu pågår en stor pingisturnering som de ordnar. De har även jobbar även med idrottsdagar och fotbollsturneringar

Musikutskottet

Vi ser till att det blir sång och musik på skolan. Vi står bakom Luciatåget och ser till att våra avslutningar blir bra.

Miljöutskottet

Jobbar med hur det ser ut på skolan.

TTA-rådet

TTA-rådet är vi som gör det lilla extra på skolan. Vi serverar kanelbullar på kanelbullensdag. Säljer rosor på Alla hjärtans dag. Vi håller i Stardagen som är en skattjakt i Södertälje där eleverna blandas över årskurserna och meningen är att vi skall lära känna varandra mer samtidigt som vi har kul och tävlar mot varandra. Under halloween ser vi till att det är Ok att spöka ut sig osv.